Vier je kinderfeestje bij Manege de Zwaanhoek

De leukste en gezelligste manege van Zeeland

Het is bij ons mogelijk om een kinderfeestje te organiseren. Wat staat er allemaal op het programma? Allereerst zoeken de kinderen een cap uit, daarna gaan ze kennismaken met de paarden in de stal. Alle kinderen gaan tegelijk op een pony in de bak. Tijdens het rijden leren de kinderen van alles, hoe houd je de teugels vast, wat doe je met je voeten, waar zit de rem en hoe gaat een paard sneller. De kinderen rijden een uur, behalve leren paardrijden, doen de kinderen ook spelletjes met de paarden. Na het rijden gaan de paarden naar de stal en mogen de kinderen helpen. Er is ook gelegenheid om te leren borstelen ed. Met de pony’s zijn de kinderen ongeveer 1,5 uur bezig.

De dress code tijdens het kinderfeestje

De kinderen lopen tussen de paarden in de stal, daar wordt je niet schoner van. Dan is het fijn als de kinderen kleding en schoenen aan hebben die vuil mogen worden. Voor het rijden is een dikke legging of een trainingsbroek het fijnste. Een spijkerbroek zit niet prettig door de naden aan de binnenzijde.

Een paar kaplaarzen en lange sokken hebben de voorkeur voor het rijden. In de winter raden we handschoenen aan, in de zomer lekker luchtige kleding.

Eten en drinken op het kinderfeestje

Wij verzorgen geen eten en drinken. Natuurlijk mag de kantine en eventueel de koelkast gebruikt worden voor eigen versnaperingen. Drinken, chips, snoepjes, taart of alle andere mogelijke hapjes en drankjes. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wat kost een kinderfeestje bij Manege de Zwaanhoek?

Een kinderfeestje voor een maximum van 8 kinderen, de minimum leeftijd is 5 jaar. Een feestje organiseren kost €180,00. Neem dan contact met ons op via het contactformulier!