Zelfservice en gebruik van onze locatie

Dichtbij de Zeeuwse kust en gelegen in een prachtig natuurgebied

Naast volpension bieden wij ook de mogelijkheid aan voor zelfservice bij Manege de Zwaanhoek. Met de zelfservice van Manege de Zwaanhoek kunt u gebruik maken van de prachtige locatie die wij bieden. Tegenover onze manege is het natuurgebied met een mooie ruiterroute. Het ruiterpad loopt dwars door een prachtig natuurgebied. Behalve dat het erg mooi is, is het een ook nog eens een superveilige route en sta je binnen 10 minuten met je paard op het Zeeuwse strand!

Je eigen paard verzorgen op een unieke locatie in Zeeland

Het plezier van je eigen paard verzorgen, bij ons kan het! Bij zelfservice krijg je een box waarin je je paard kunt stallen. Je verzorgt de box van je paard, zelf opstrooien en uitmesten. In de winter kun je gebruik maken van de binnen en buitenbak van de manege. Wanneer je krachtvoer klaar hebt staan, kunnen wij de paarden voor je voeren. Het krachtvoer dien je zelf aan te schaffen. Wij kunnen een hoefsmid regelen mocht dit nodig zijn.

De prijzen van de zelfservice bij Manege de Zwaanhoek

 Prijs p/m
Binnenbox  
Self-service pony t/m cat. D € 170,00
Selfservice paard € 185,00
Buitenbox  
Self-service pony t/m cat. D € 180,00
Selfservice paard € 195,00
   
Extra voer per keer  
Hooi € 20,00
Kuil € 25,00
   
Kast per jaar € 60,00

Meer informatie over de zelfservice bij Manege de Zwaanhoek?

Wil je meer informatie ontvangen over de zelfservice bij de leukste manege van Zeeland? Neem gerust contact met ons op! Wij proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.